Bäst bingobonus för alla!

Bingo online

Mycket har ändrats under de senaste 10-15 åren med en teknologi som har påverkat oss alla, vissa saker positivt och andra negativt. Det som har varit positivt är att internet har gjort livet mycket enklare för många av oss eftersom allt finns där när vi behöver det. Se bara vad som har hänt under åren med olika typer av spel som bingo. Det har idag utvecklats och spelas mest på internet, och det roliga är att det inte längre bara är ”äldre” som spelar. Tidigare så hade bingo en stämpel på dig att vara mest för de lite äldre spelarna och tilltalade inte den yngre generationen. Troligen så hade det att göra med att det var svårt att spela bingo tidigare och det arrangerades på platser där de flesta var äldre.

Följande bingohallar ger bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Ranking Insättningsbonus Spela nu!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här

Idag med internet så erbjuder även bingohallar online fler varianter, vilket gör det roligare. Åtkomsten dygnet runt gör även att det blir lätt att komma igång med att spela bingo. Skall man tala om fördelar och nackdelar så hittar vi inga som helst nackdelar med att spela bingo på nätet. Till exempel om du besöker din lokala bingohall för att spela bingo så måste du först åka till platsen, och sen också på en tid då bingohallen är öppen. När du äntligen har kommit dit så spelas det troligen endast klassik bingo och inget mer. Du köper din bingobricka och sätter dig ner, samt lyssnar på utropen.

När du spelar bingo online så har du åtkomst dygnet runt genom att bara starta datorn, så klart behöver du ha en internetuppkoppling. Du kan sen spela bingo när det passar dig och även inte heller förlora tid på saker som att resa till och från bingohallen. Många idag jobbar skiftarbete och det är då så klart extra svårt att hitta tid till lite roliga saker, eftersom de flesta håller stängt när du kan spela bingo som exempel. Det behöver du inte oroa dig för längre, nu finns bingo på nätet.

Nu kommer till det bästa, att spela bingo på nätet. De finns många olika varianter av bingo som 75 bollars klassik bingo, och även 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Den vanligaste är den klassiska bingon med 75 nummer i ett rutnät och du har texten BINGO högst upp. Du vinner genom att ha 5 nummer i rad från utropen som görs som exempelvis ”IVAR 18” och ”BERTIL 4”. Du markerar numren på din bingobricka först under bokstaven I 18 och sedan under B nummer 4. Utropen fortsätter tills någon får BINGO, och det kan vara en eller flera personer samtidigt. Vissa omgångar går även utan vinnare.

Nu finns det även mönsterbingo och variantbingo i 80 bollars och 90 bollars att välja mellan på nätet så du kommer att vara upptagen! När du registrerar dig så kommer du även att få en bonus som välkomstbonus (registreringsbonus) och det är gratis pengar att spela för! Ta hand om dessa pengar väl. Sen så får man även bonus på sina insättningar av pengar, vilket kan uppgå till flera 100 procent.

En insättning på bara 100 kronor kan bli flera hundra!